Share the love! 18 Instagram-konton att inspireras av

Strålande sol och sommar betyder inte idag att man ska lägga bort mobilen! Här är lite tips på hur ni kan sprida glädje och inspirera med hjälp av Instagram.
Lästid: 3 min
Josefine von Uthmann
Tillbaka till bloggen
Sommaren är här och förhoppningsvis skiner solen på oss. Kanske är det fler än jag som hör mina föräldrars (tjatiga) röster i huvudet ”Det är sol, ut och lek och umgås, sitt inte här med mobilen….”.
 
Men varför ska jag lägga bort mobilen för att solen skiner? Idag kan vi  styra och hantera nästan allt via mobilen, kolla igenom våra bilder, göra bankärenden, köpa mat m.m.. Nej jag kan villigt erkänna att jag inte kommer att lägga bort min mobil. Jag kommer fortsätta att ha koll på Facebook, Snapchat och framförallt Instagram. 
 
Bland de 400 miljoner aktiva användarna runt om i världen kan alla hitta en person eller ett konto som lägger ut bilder som tilltalar en.
 
Instagram är en app jag använder väldigt mycket. Jag följer med mina vänner i deras liv, kändisar, företag och konton som ger mig inspiration till mat, kläder och resmål. Idag umgås vi också mycket via våra mobiler, hur hemskt det än må låta. Jag och mina vänner delar bilder som vi kan njuta eller skratta åt tillsammans och det spelar ingen soll om min kompis sitter bredvid mig eller i ett annat land, eller om det är strålande sol eller regnar. 
 
Någonting för alla  
Detta betyder inte att jag tycker att vi ska sitta och stirra ner i mobilerna hela dagarna. Men Instagram är ett roligt och effektivt sätt att konsumera. Man kan bläddra igenom sitt flöde lite snabbt någon gång om dagen. Och Instagram är verkligen någonting för alla. Bland de 400 miljoner aktiva användarna runt om i världen kan alla hitta en person eller ett konto som lägger ut bilder som tilltalar en. 
 
Här kommer 18 tips på Instagram-konton jag själv följer och får mycket inspiration och glädje av:
 
 
När du vill skratta

När du vill se coola tech-saker

När du vill drömma dig bort

 

Lycka ska delas 
Jon Krakauer skrev i sin bok "Into the Wild" att man bara når sann lycka om man har någon att dela sina upplevelser med. Idag har vi fantastiska möjligheter att dela med oss, både av det vi och andra gör, och Instagram är ett utmärkt verktyg för detta.

Så försök inte kämpa emot tekniken, utnyttja och välkomna de nya sätten vi har att dela med oss av upplevelser för att uppnå och sprida lycka! 
 
PS: glöm inte att kolla in UCITs instagram där du kan lära känna vårt team lite bättre! @ucit.se 

Låt oss veta vad du tycker!

Har vi rätt eller är vi ute och cyklar?

Prenumerera på artiklar

Relaterade artiklar

Ta alltid ut segern i förskott

Vi vet alla att vårt kroppsspråk påverkar vad andra tycker, tänker och känner om oss. Vi drar även slutsatser utifrån andras kroppsspråk som vem vi ...
Läs artikeln

Vad jag lärt mig om innovation och team-kreativitet

Hur får man ett team att samarbeta, öka kreativitet och innovationsförmåga. Låt oss titta lite på vad forskningen säger om innovation och kreativitet ...
Läs artikeln