Enjoy by UCIT


Skapa verkligt värde av era investeringar. Involvera och engagera era medarbetare för att få dem att använda system, program och tjänster på bästa sätt

IDG - UCIT
PwC - UCIT
Knightec - UCIT
SVT - UCIT
Svenska Markservice - UCIT

Förändring på användarnas villkor

Kommunicera med era användare på deras egna villkor för att engagera, motivera och hjälpa alla att förstå deras egna och företagets vinster i ett förändrat arbetssätt.

Självhjälp

Vi har skapat en enkel metod med moderna verktyg som involverar och engagerar era användare och säkerställer deras förutsättningar för att ta till sig nya arbetssätt som gynnar hela företaget.

Engagera användarna

Genom anpassad intern marknadsföring, situationsbaserad utbildning, användartester och digitala verktyg skapar vi ett engagemang genom genuin förståelse för de personliga produktivitetsfördelarna och organisationens vinster i de nya lösningarna.

Investera i er lansering

Skapar en involverande och underhållande lansering som ytterligare ökar värdet av era investeringar. Få mätbarhet i er organisation för att se vilka delar av företaget som behöver hjälp för att få utväxling av verktygen.

Öka användarnas engagemang

Att ta hänsyn till användarna handlar inte om att dansa efter deras pipa. Det handlar om att förstå vad som driver dem. Att hjälpa dem att förstå varför den nya lösningen är vald och förankra de nya resultaten de behöver uppnå med sitt nya verktyg.

UCIT Enjoy är enkel metod för att involvera och engagera era användare med moderna verktyg som säkerställer deras förutsättningar för att arbeta med de nya lösningarna på ett sätt som gynnar hela företaget.

Genom anpassad intern marknadsföring, situationsbaserad utbildning, användartester, web- och videoverktyg skapar vi ett engagemang genom genuin förståelse för de personliga produktivitetsfördelarna och organisationens vinster i de nya lösningarna.

Vill du träffa oss?

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Alexander Larsson

Digital Workplace Advisor

CTA_UCIT_Behovsanalys.png

Ta första steget på er digitala resa


Att genomföra en behovsanalys på din organisation kan vara knepigt. I den här guiden går vi igenom hur du genomför en behovsanalys enligt UCIT Insights.

Ladda ner guiden

Är du nyfiken på våra andra tjänster?

UCIT Strategy ikon

Skapa rätt digital strategi till era användare

UCIT Strategy | Vi hjälper er att skriva och realisera kraftfulla och välförankrade digitala strategier som skapar verklig organisatorisk och ekonomisk nytta.

Skapa en strategi för era användare
UCIT Procurement ikon

Lägg rätt verktyg i era användares händer

UCIT Procurement | Köp och implementera rätt digitala tjänster för era användare. Utvärdera era alternativ med tydliga beslutsunderlag som låter er simulera effekter och utfall innan ni tar beslut.

Utvärdera era alternativ
Enjoy by UCIT ikon

Aktivera den digitala revolutionen

Enjo by UCIT | Maximera värdet av era investeringar i digitala verktyg. Aktivera, engagera och motivera era användare till en förändring genom hela er organisation.

Aktivera era användare